Bouwen op maat

Of je nu via jouw architect of rechtstreeks met jouw bouwplannen bij ons terechtkomt, wij denken met je mee op elk vlak. Bij Tradibo kan je rekenen op een proactieve aanpak waarbij we het beschikbare budget zo kwalitatief mogelijk invullen, van ontwerp tot realisatie. Ontdek hieronder hoe wij te werk gaan!

 • Een warme kennismaking

  Een warme kennismaking

  Heb je bouwplannen? Wij bespreken ze graag vrijblijvend bij ons op kantoor of bij jou thuis. Tijdens een aangename kennismaking luisteren we naar jouw noden en wensen zodat we perfect begrijpen hoe we jouw woondroom kunnen vervullen.

 • Van idee naar ontwerp

  Wij maken kennis met de door jou aangestelde architect of we kiezen samen een architect die thuis is in jouw bouwstijl. De architect kan steeds rekenen op onze technische ervaring om idee├źn af te toetsen op vlak van praktische haalbaarheid. Het resultaat? Een ontwerp dat volledig in de lijn van jouw verwachtingen ligt.

  Van idee naar ontwerp
 • Van ontwerp naar offerte

  Van ontwerp naar offerte

  Op basis van het ontwerp maken wij een gedetailleerde prijsofferte waarin elke fase van het bouwproces is opgenomen. We stellen de offerte graag aan je voor en sturen bij waar nodig. Zo heb je voor de start van de werken een duidelijk zicht op het prijskaartje van jouw nieuwe thuis.

 • De bouwaanvraag wordt ingediend

  Een nieuwe mijlpaal is aangebroken: de bouwaanvraag voor jouw nieuwe thuis wordt ingediend en wij starten alvast met de voorbereidende werken. Nu is het ook tijd om materialen te kiezen.

  De bouwaanvraag wordt ingediend
 • Van droom tot realisatie

  Van droom tot realisatie

  Na goedkeuring van de bouwaanvraag starten we met de bouwwerken. Ook hier nemen wij alle bouwzorgen uit jouw handen: aan de hand van een realistische planning zorgen wij voor een vlot verloop van de werken. Gedurende het volledige proces beantwoordt jouw vaste contactpersoon graag jouw vragen. Ook een bezoek aan de werf is zeker mogelijk.

 • Tijd om te verhuizen

  Wanneer jouw nieuwe thuis sleutelklaar is, spreken we af in de woning voor de oplevering. Met de overhandiging van de huissleutels maken we de start van een nieuw verhaal in jouw nieuwe thuis officieel. Laat de verhuiswagen maar komen!

  Tijd om te verhuizen
 • Wij blijven in the picture

  Wij blijven in the picture

  Heb je na de oplevering nog vragen of duikt er onverhoopt een probleempje op? Twijfel niet en bel ons gerust op, wij helpen je graag verder of sturen een technieker langs om het probleem snel op te lossen.