Tradibo verhuist!
25.02.2020

Tradibo verhuist!

Onze huidige locatie werd te klein, dus besloten we om een nieuwe locatie te zoeken. Deze zomer is het zover: dan verhuizen we naar onze gloednieuwe site. Wij lichten hier al een tipje van de sluier!

  • Trouw aan onze roots

    "De zoektocht naar een nieuwe locatie stond al lang op onze agenda. Tradibo startte destijds als klein aannemersbedrijf aan de privéwoonst van mijn ouders, maar werd na jaren van groei echt wel te klein. Hier kunnen we niet bijbouwen of uitbreiden, dus drong een nieuwe locatie zich stilaan op", aldus Sophie Vancanneyt. Een tijdje terug kwam er een stuk industriegrond te koop op slechts een kilometer van de huidige gebouwen: de ideale plek om op een boogscheut van de thuisbasis een nieuw verhaal voor Tradibo te schrijven.

  • Een moderne uitstraling

    Op de nieuwe locatie komt een modern kantoorgebouw met een ruime loods voor al onze bouwmaterialen. "Hoewel we vooral gekend zijn omwille van onze rustieke bouwstijl, hebben we ons eigen gebouw een zeer moderne look aangemeten. Voor het kantoorgedeelte werken we in de gevel met een opvallende baksteen die in versterk werd uitgezaagd. Dit zorgt voor een heel strak effect dat ook prachtig uitkomt met de grote raampartijen."

  • Klaar voor de toekomst

    "We zitten momenteel in de afwerkingsfase en als alles volgens plan verloopt, verhuizen we deze zomer naar onze nieuwe gebouwen. We kijken er alvast naar uit!"

Benieuwd naar onze nieuwe locatie?